Opět jsme získali ocenění SPOLEHLIVÁ FIRMA od informačního portálu Živéfirmy.cz

15. 11. 2015

Společnost ELIMON a.s. jde i nadále vstříc svým zákazníkům, a proto je pro své zákazníky především partnerem, kterému můžou věřit a mohou se na něj vždy spolehnout. Naše společnost nadále rozšiřuje spektrum informačních kanálů, zpřístupňujících kontakty a potřebné údaje.

I letos se prezentuje na hojně užívaném portále Živéfirmy.cz, který registruje více než 320 000 aktivních firem z celé České republiky a od roku 1991 se řadí k předním databázovým projektům na tuzemském trhu. Registrací a pravidelnou aktualizací údajů společnost ELIMON a.s. získala oprávnění používat oficiální certifikát SPOLEHLIVÁ FIRMA.

Uživatelé portálu Živéfirmy.cz mají k dispozici propracované vyhledávání, které umožňuje nalézt hledanou firmu podle názvu, IČ, oboru ve kterém působí, lokality a mnoha dalších parametrů. Vyhledávání je velice jednoduché a intuitivní. Stačí do vyhledávacího formuláře zadat hledaný dotaz a odpověď je uživateli vrácena ve formě seznamu firem, které odpovídají hledaným kritériím. Stávající i noví zákazníci tak mají kdykoliv a snadno k dispozici potřebné informace o společnosti ELIMON a.s. jak přímo na portále Živéfirmy.cz, tak prostřednictvím katalogu obcí a regionálních firem Živéobce.cz i na významných zpravodajských serverech jako je Deník.cz, E15.cz, iRegiony.cz, dále pak v IT magazínu Živě.cz, ale i v oblíbených společenských magazínech Blesk.cz (sekce zprávy), Šíp PLUS a lifestylovém titulu Maminka.cz.

ELIMON a.s., Vaše Svěží energie

Přidejte se k nám a šetřete díky naší Svěží energii.

Je to snadné. Stačí se nám jen ozvat.

Nechte nám kontakt, zavoláme vám

Nemáte čas to teď řešit? Nevíte, co si připravit? Nic se neděje. Zavoláme vám a předáme si všechny potřebné informace.

Děkujeme za odeslání formuláře.

Nezávazná cenová nabídka

Pošlete nám poslední vyúčtování a my vám zašleme nezávaznou nabídku na dodávky energií. Je to skutečně tak snadné.