Nové internetové stránky

8. 11. 2015

Vážení zákazníci a návštěvníci. Spustili jsme pro Vás nové internetové stránky.

Naším cílem bylo vytvořit přehlednější, uživatelsky příjemnější internetové stránky, které nyní přinášejí hlavně snadnou orientaci pro návštěvníka.

Nové internetové stránky prošly kompletní proměnou zahrnující jak novou grafiku, tak zcela novou strukturu. „Díky rostoucímu počtu našich nových spokojených zákazníků se mění nároky na internetové stránky, proto bylo hlavním cílem nové stránky co nejvíce zjednodušit a zpřehlednit. Věřím, že na nových stránkách naši zákazníci a návštěvníci naleznou snadno a rychle všechny informace, které potřebují“, uvedl projektový manažer společnosti ELIMON a.s. Ing. Roman Pauer.

Hlavní stránka je nově rozčleněna do několika hlavních částí, z nichž nejdůležitější je kalkulačka úspor. Novinkou je také přehledné zpracování nejčastějších otázek zákazníků, spolu s možností snadného kontaktování společnosti či zjištění aktuálních novinek. Prostřednictvím internetových stránek mají také zákazníci přístup ke svému účtu, ve kterém mohou jednoduše z pohodlí domova spravovat své zákaznické účty.

Internetové stránky jsou nově také optimalizovány nejen pro všechny hlavní webové prohlížeče, ale též pro mobilní telefony a tablety.

Věříme, že se vám naše nové webové stránky budou líbit a budete se v nich dobře orientovat.

V případě dotazů, postřehů a připomínek využijte náš Kontaktní formulář.

Přejeme Vám hezké dny plné svěží energie

ELIMON a.s.

Přidejte se k nám a šetřete díky naší Svěží energii.

Je to snadné. Stačí se nám jen ozvat.

Nechte nám kontakt, zavoláme vám

Nemáte čas to teď řešit? Nevíte, co si připravit? Nic se neděje. Zavoláme vám a předáme si všechny potřebné informace.

Děkujeme za odeslání formuláře.

Nezávazná cenová nabídka

Pošlete nám poslední vyúčtování a my vám zašleme nezávaznou nabídku na dodávky energií. Je to skutečně tak snadné.