One Energy & One Mobile a.s. ukončila své podnikatelské aktivity v oboru dodávek elektřiny a plynu

21. 3. 2018

Operátor trhu odebral společnosti One energy & One Mobile a.s. možnost dále působit na trhu elektřiny i plynu. ELIMON a.s., jako výhradně česká společnost a spolehlivý dodavatel, působící na energetickém trhu již od roku 2004, je tuto chvílí schopna podat pomocnou ruku všem zákazníkům, kteří se najednou ocitli bez dodavatele energií.


Kontaktujte nás a získejte levnější energie, než jste měli dosud.

Současní zákazníci společnosti One Energy & One Mobile mohou ve zrychleném řízení požádat o změnu dodavatele. Pokud tak neučiní, přejdou pod takzvaného dodavatele poslední instance (DPI), který má v zákonem stanovených případech povinnost energie zákazníkům dodávat. Je určen podle daného distribučního území v rámci České republiky.

Energetický regulační úřad (ERÚ) uvedl, že zákazníci v DPI mají šest měsíců na to, aby uzavřeli smlouvu o dodávkách plynu nebo elektřiny s novým obchodníkem. Úřad ale doporučuje se změnou neotálet kvůli vyšším cenám, které DPI může účtovat, a také kvůli hrozbě neoprávněného odběru, který nastává po překročení šestiměsíční lhůty.

ELIMON a.s., Vaše Svěží energie


Více na: http://www.ote-cr.cz/o-spolecnosti/Zpravy_OTE/spolecnosti-one-energy-one-mobile-a.s.-byla-znemoznena-registrace-udaju-o-dvoustrannych-obchodech-na-dodavku-elektriny-a-ucast-na-operatorem-trhu-organizovanych-trzich-s-elektrinou

Více na: http://www.ote-cr.cz/o-spolecnosti/Zpravy_OTE/spolecnost-one-energy-one-mobile-a.s.-pozbyla-moznost-dodavat-plyn

Přidejte se k nám a šetřete díky naší Svěží energii.

Je to snadné. Stačí se nám jen ozvat.

Nechte nám kontakt, zavoláme vám

Nemáte čas to teď řešit? Nevíte, co si připravit? Nic se neděje. Zavoláme vám a předáme si všechny potřebné informace.

Děkujeme za odeslání formuláře.

Nezávazná cenová nabídka

Pošlete nám poslední vyúčtování a my vám zašleme nezávaznou nabídku na dodávky energií. Je to skutečně tak snadné.